Oto właśnie jest forum klanowe...
Rekrut
Przechodzisz pod szyldem, na którym widnieje napis: " Pot łupitym Wilqiem", z lekkim uśmiechem na twarzy, kierujesz się ku wnętrzu. Pewnie otwierasz solidne dębowe drzwi, unikając jednocześnie przelatującego tuż nad Twoją głowa drewnianego kufla! Widzisz tęgiego barmana z kręconym wąsem oraz bez dwóch przednich zębów (co rzuca Ci się odrazu w oczy), lejącego już chyba tysięczne piwo dzisiaj. Właśnie miałeś zamiar złożyć zamówienie, kiedy do Twoich uszu dochodzi ciężki, ochrypły głos..."Ooooo, witaajjjj yy..!!"- krzyknął jeden z "zawodowców", po czym zapadł w kamienny sen, za poduszke mając jeden z jakże zapewne wygodnych talerzy. Czujesz się nie pewnie, rozmyślając co Ty tu właściwie robisz, jednak podchodząc bliżej i bliżej rozpoznajesz postacie wcześniej siedzące w cieniu....."Tak!!"- cieszysz się, przecież to cała Twoja walecznych Wilków kompanija.
...Karczma- czyli rozmowy o wszystkim i o niczym, oczywiście przy bezcennym klanowym piwie!
Czy to już kompania Twoja?? Jeszcze jest to próba... Ale podoba mi się opowiadanie... i Pomysł... Jeszcze 9 pktów do zdobycia mojego głosu
1/10
Rekrut
Przepraszam bardzo Rayne, ale czy widzisz gdzieś tu żebym napisał że to moja kompania??
"cieszysz się, przecież to cała Twoja
walecznych Wilków kompanija."
pozatym nie piszę tu o sobie tylko o osobie, która wchodzi do karczmy
ale skoro już tu jesteśmy razem to:.... napijmy się
Ps. ja stawiam
Administrator
Faliba lookni do rekrutacji i przeczytaj co w jego sprawie. Jak dla mnie dobry pomysl. no to gadajmy :]
Glorin Młotodzierżca napisał:
"Tak!!"- cieszysz się, przecież to cała Twoja walecznych Wilków kompanija.
...Karczma- czyli rozmowy o wszystkim i o niczym, oczywiście przy bezcennym klanowym piwie!
Rekrut
Rayne, do czego to piszesz??
Rekrut
hehe ok i przy okazji podziekowal za Twoj glos na tak
a ja Wam powiem, ze troche malo osob w tym naszym klanie trzeba jeszcze tak conajmniej z 5 osob wynalezc i mozna zaczac gnebic innych
aaa i nie wiem czemu zamkniety jest temat Glorina w rekrutacji :? chcialem sie tam wypowiedziec ;D
Administrator
Ty tam narazie nie masz nic do gadania ^^
Rekrut
dlaczego nie mogę odpowiedzieć w sprawie rekrutacji nowego członka?
Nie mam tam opcji "odpowiedz" ...
Administrator
Po 1 - niestety nie jestes jeszcze na pelnym etacie klanowiczem a po 2 to bylo podanie napisane przez Rayne a nie przez tego gościa co chccial dolaczyc i po 3 - Rayne juz nie jest w klanie - odszedł niewiadomo czemu. - Straciliśmy klanowicza...